Όροι και προϋποθέσεις

Προσωπικά Δεδομένα
----------------------------


Cookies: Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο directory.gamos-vaptisi.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στην ιστοσελίδα μας.

Links to other sites
-------------------------
Ο παρόν δικτυακός τόπος περιλαμβάνει links προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το διαχειριστή του αλλά από τρίτους. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το directory.gamos-vaptisi.gr για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν όπως επίσης και για το περιεχόμενο ιστοσελίδων με τις οποίες ο χρήστης επικοινωνεί μέσω των links που εμφανίζονται στην υπηρεσία μας.

Όροι καταχώρισης
------------------------
 Οι επιχειρήσεις αξιολογούνται από τους συντονιστές του επαγγελματικού οδηγού μας  με βάση το περιεχόμενο τους και μια σειρά άλλων κριτηρίων ποιότητας.


Ειδικότερα, ΔΕΝ γίνονται δεκτές προς καταχώριση οι επιχειρήσεις των οποίων οι ιστοσελίδες  που ασχολούνται με:
-Πορνογραφικό υλικό
-Eμπαθή προπαγάνδα, υβρεολόγιο, δόλιο υλικό ή ενέργειες.
-Υλικό που προσβάλλει τα δικαιώματα άλλων, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων (σε λογισμικό, εικόνες, κείμενα, μουσική και λοιπές δραστηριότητες).
-Υλικό που απειλεί, υποτιμά, παρενοχλεί, προσβάλλει την ιδιωτικότητα ή τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι χυδαίο, απρεπές ή παράνομο ή συνιστά ποινικό αδίκημα.
-Υλικό που προτρέπει, ενθαρρύνει ή παρέχει οδηγίες για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
-Λογισμικό ή γενικότερα υλικό που περιέχει ιούς, δημιουργεί προβλήματα, μπορεί να επιδράσει βλαπτικά ή καταστροφικά.

Η επιχείρηση  μπορεί να προτείνει κάποια συγκεκριμένη κατηγορία στην οποία θα επιθυμούσε να καταχωρηθεί. Η τελική επιλογή κατηγορίας όμως γίνεται αποκλειστικά από τους συντονιστές του directory.gamos-vaptisi.gr


Τροποποίηση των όρων του παρόντος

------------------------------------------------
To directory.gamos-vaptisi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις καταχώρησης. To directory.gamos-vaptisi.gr αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.


- Η επίσκεψη του δικτυακού τόπου directory.gamos-vaptisi.gr αποτελεί για τον επισκέπτη την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης.
 
Επιστροφή στο gamos-vaptisi.gr    Επικοινωνήστε μαζί μας